Her kan du læse NOVA's klubhistorie.

Klubbens første 50 år i tiden fra 1923-1973 er udpluk fra klubarkivet.

Beretningerne fra 1973 til 1998 er skrevet af flere af klubbens medlemmer og indgår i vores jubilæumsskrift, der blev udgivet ved klubbens 75 års jubilæum i 1998.

Sidenhen er og bliver 'klubhistorie' suppleret med indlæg fra årene 1998 op til i dag.

Da redaktøren (Anne F J-S) ikke har styr på alt det, der er foregået i NOVA, og finder du at begivenheder og visse personer er forbigået, er det ikke tilsigtet og du er mere end velkommen til at bidrage med input og gøre opmærksom på mangler, så vi kan få de vigtige begivenheder og personer med i beretningerne.

I 2013 har klubben 90 års fødselsdag og vi forsøger at komme up-to-date med klubhistorien. Så lige nu er indlæg fra årene 1998 og frem ved at blive bearbejdet og vi modtager gerne bidrag. De to forhenværende formænd Morten Albertsen og Anders Frejberg er igang med tekster til flere af årene.